پردازندهها بهطور معمول میتوانند تنها یک دستورالعمل را در یک لحظه معین پردازش کنند.
یعنی اگه ما یه پردازنده دو هسته ای داشته باشیم هر هسته تنها یک دستورالعمل را در یک لحظه پردازش می کند
اما تکنولوژی hyper threading این امکان را به پردازنده میده که در هر لحظه دو دستورالعمل را پردازش کند در واقع با این تکنولوژی به هر هسته پردازشی به پشم یک دو هسته ای نگاه می کند
بنابراین سیستم عامل هر هسته فیزیکی قرار گرفته روی پردازنده با تکنولوژی hyper threading رو به عنوان یک دوهسته می شناسد ، راهش رفتن به پنجره task manager هست.
تکنلوژی hyper Threading موجب افزایش مصرف انرژی وبرق نمیشود بلکه امکان استفاده حداکثری از پردازنده را ایجاد می کند اما اگر تعداد هسته ها زیاد شود مصرف برق افزایش پیدا می کند
چطوری میتونم مودم رو تو MDF مخابرات (تصویر فوق) بزارم و از وضعیت خط مطلع بشم؟ شما شماره تلفن خودتون رو به مسئول همونجا بدید تا توی کامپیوترش چک کنه و شماره اختصاصی از محل قرارگیری رانژه خط خودتون رو بر روی بوخت ها بده ، این شماره شامل 3 بخش : ردیف - طبقه - اتصالی هست که شما با توجه به این عدد محل دقیق رانژه خطتون رو پیدا میکنید زوج سیمهایی که پیدا کردید به سیمهایی که در منزل شما اومدن متصل هستند و خط تلفن و اینترنت روی اونها رانژه شده . با وصل کردن مودم به این زوج سیمها میتونید وضعیت خط رو بررسی کنید . البته افراد عادی اجازه ورود به سالن MDF رو ندارند و قانوناً این کار باید توسط مسئولینش انجام بشه.
DCIM مخفف عبارت Digital Camera Images به معنای « تصاویر دوربین دیجیتال »است. تمامی حافظه های دوربین ها و گوشی ها برای اینکه بتوانند با هر سیستم عاملی باز شوند باید از استاندارد جهانی پیروی کنند و این استاندارد DCF نام دارد که بسیار فراگیر شده و تقریبا همه سازندگان دوربینهای دیجیتال و گوشیهای هوشمند، از این اصول پیروی میکنند.طبق استاندارد DCF، تصاویر دوربین دیجیتال در پوشهای بهنام DCIM ذخیره گردد.این پوشه دارای چندین زیرپوشه می باشد که از یک اصول مشخص نامگذاری پیروی میکنند.
سلام.میخواستم بدونم لوپ loop و بک دور backdoor تو ساختار سه لایه ای سیسکو چه مفهومی دارن و چرا باید از ایجاد اونا جلوگیری کرد ؟
لوپ در لایه 3 وقتی اتفاق میفته که دو تا روتر با هم در ارتباط باشن حال این دو روتر مسیرهای هم رو مدام برای هم هم تکرار کنن. مثلا روتر اولی x رو با هزینه 3 به روتر دوم میده بعد روتر دومی دوباره اون مسیر رو به اولی تکرار کنه. اینجاست که بینشون لوپ میفته... با No ip split-horizon قابل حله
IEEE مخفف عبارت The Institute of Electrical and Electronics Engineers به معنای موسسه مهندسان برق و الکترونیک می باشد . این موسسه پس از جنگ جهانی دوم و در سال 1963 تشکیل شد . این موسسه از موسسات مهماستانداردسازی در دنیاست. استانداردسازی این موسسه طیف وسیعی از موضوعات را در بر می گیرد از جمله: مهندسی پزشکی، فناوری اطلاعات، مخابرات، حمل و نقل، نانوفناوری و … . به عنوان مثال یکی از استانداردهای مهم این موسسه IEEE 802.11 است که مربوط به ارتباطات بی سیم است که در لپ تاپ ها نیز به کار می رود.
ردازنده های زئون با هدف پردازش در سرورها ساخته شدند و از خیلی جهات نسبت به پردازنده های core i 7 تفاوت دارند مثلا:
1- نسبت به بازدهی که ارائه می دن دمای کمتری دارن
در شرایط مساوی کمتر دچار هنگ و کرش میشن
از لحاظ معماری حدود 99 درصد مشابه پردازنده های معمولی است اما نقطه قوت پردازنده های زئون به دارا بودن یکسری تکنولوژی اضافه تره
مثلا :
پردازنده های زئون از qpi دوم بهره می گیرند برای بکارگیری در مادربرد های
dual socket
2-پردازنده های Xeon از تکنولوژی Intel Direct IO و Integrated IO پشتیبانی می کنند اما سری Core i و دسکتاپ خیر(این تکنولوژی باعث افزایش بازدهی پردازنده میشه)
3-پردازنده های زئون تا چند برابر بیشتر از حافظه Cache نسبت به پردازنده های معمولی و پیشرفته Desktop پشتیبانی می کنند.
4-پردازنده های زئون از ECC Memory و یا سیستم تصحیح خطا در پردازش حافظه پشتیبانی می کنند اما پردازنده های دسکتاپ خیر!
5-پردازنده های زئون کنونی تا حدود 800 گیگابایت از حافظه رم پشتیبانی می کنند اما پردازنده های دسکتاپ نهایتا تا 64 گیگابایت
6-پردازنده های زئون از تعداد بیشتر کانال نصب حافظه نسبت به پردازنده های دسکتاپ پشتیبانی می کنند.
من یه روتر 2811 دارم که پسوردش رو ریکاوری کردم و میخوام روش یوز و پسورد تعریف کنم و بهش دسترسی تلنت داشته باشم ولی دیدم که روش کانفیگ های ACS داره و هرکاری که کردم کامنت های مربوط به telnet رو قبول نمیکرد... حالا سوالم اینه که بدون حذف کانت های مربوط به radius نمیشه telnet بصورت لوکال تعریف کرد روی روتر؟!
میتونید برای AAA مشخص کنید که اگه سرور RADIUS جواب نداد بره سراغ یوزر های لوکال :
aaa authentication login defaultgroup radius local
اما تا زمانی که radius در دسترس باشه نمیره سراغ یوزرهای لوکال
NOC مخفف Network Operations Center یا مرکز عملیات شبکه و SOC مخفف Security Operations Center یا مرکز عملیات امنیت است. هر دو ساختار NOC و SOC امروزه یکی از حساسترین و مهمترین مواردی هستند که باید در شبکه های بزرگ امروزی وجود داشته باشد.
همیشه هدف از راه اندازی NOC در شبکه ها سه چیز بوده است : اطمینان از روشن بودن ، فعال بودن و سرویس دهی منابع و سرویس های اطلاعاتی بر اساس SLA های موجود سازمان ، برعکس NOC همیشه هدف از راه اندازی SOC در شبکه ها حفاظت ، شناسایی ، عکس العمل نشان دادن و بازیابی سرویس ها و منابع اطلاعاتی بر اساس زمان پاسخ موجود در SLA ها می باشد. تمامی این عملیات ها بصورت متمرکز و برای اطمینان از دسترسی پذیری و صحت دارایی های فناوری اطلاعاتی یک سازمان استفاده می شود.
سوالی داشتم خدمتتون در رابطه با شبکه های بانکی , که این بانک ها چطوری شبکه شدن ؟! توی رک های بانک ها سوئیچ ها و روترها وجود داره ، سوال من اینه که چطور میان شبکه میکنند ؟ یعنی هر بانک برای خودش یک شبکه ی اینترانت داره و هیچ ارتباطی با بیرون نداره ؟! پس چطور با بانک مرکزی ارتباط پیدا میکنند ؟! از چه روشی استفاده میشه ؟ MPLS یا FrameRelay و خطوط استیجاری؟ اگر از فریم ریلی استفاده میکنند روترشون رو چطور به سوئیچ های شبکه ی فریم ریلی متصل میکنند ؟! اون سوئیچ کجاست؟ یا اگر از خطوط استیجاری استفاده میکنند ؟ این روتر به کجا یک سر پورتش وصل میشه؟
********
نوع ارتباط شبکه بانک ها به نرم افزاری که استفاده می کنند وابستگی زیادی داره و اینکه سرورهای این نرم افزار در دیتاسنتر خود مجموعه قرار داره یا در اختیار شرکت سازنده نرم افزار به صورت مثال بانک های ملی ، صادرات ، آینده و ... ارتباط اصلیشون از طریق VSAT هست اکثرا موسسات و بانک ها غیر لینک ارتباطی اصلی که دارند از لینک های پیشتبان نیز استفاده می کنند در کل لینک هایی که مورد استفاده قرار میگیره MPLS، PTMP ، Wimax ، Radio ، VAST و ... است frame relay تا جایی که من میدونم توی ایران مورد استفاده قرار نگرفته در کل پیاده سازی و نوع ارتباط به سیاست ها و دیدگاه اون مجموعه برمی گرده
با سلام و احترام به نظر دوستان میشه به صرف علاقه شخصی به مباحث دیتا سنتر، پیگیر این موضوع بود یا اینکه باید ابتدا استخدام جایی مرتبط با این موضوع بود تا اینکه توجیه داشته باشه ؟ ارزش داره که بصورت شخصی پیگیر بود؟ جایی پیدا میشه روی کسی که این مدرک رو ارائه بده حساب باز کنه؟یعنی امتیاز مثبت برا شخص محسوب بشه (اینم میدونم تجربه و سواد کاری مهمتره و فقط صرف دوره و مدرک کاری از پیش نمیره)
آیا دوره های DataCenter مسائل مربوط به security و design را هم مثل دوره های تخصصیش دربر میگیره یا این مهارت ها( cisco security و design) رو باید جداگانه پیگیری کرد؟ و سوال آخر اینکه بلافاصله بعد از CCNA (در هر زمینه ای)میشه سراغ CCNP رفت یا بین این دو سطح چند سال تجربه کاری نیاز هست؟
**********************************
نگاه کنید دوست گرامی مباحث دیتا سنتر از طراحی بگیرید تا پیاده سازی خب به چند بخش کلی تقسیم میشه یکی راه اندازی دیتا سنتر های سخت افزاری یکی راه اندازی دیتا سنتر های نرم افزاری یا SDDC یک قسمت دیگه بخش مربوط به راه اندازی اتاق سرور ها از کابل بندی ها گرفته تا سیستمهای تهویه کف و سقفی نوع ساختمان بررسی موقعیت استراتژیک اونها و نحوه برقراری ارتباط کاربران و ...... من به شخصه دوره دیدن در زمینه راه اندازی دیتا سنتر ها چه نرم افزاری چه زیرساخت و سخت افزاری رو به تمامی متخصصان شبکه توصیه میکنم به دلیل اینکه کلا دیدشما نسبت به شبکه عوض میشه..من هنوز در ایران جایی رو نمیشناسم دوره راه اندازی دیتا سنتر سخت افزاری رو آموزش داده باشه و دیتا سنتر نرم افزاری که شامل چندین نرم افزار مهم زیر ساخت هستبرای اولین بار در ایران و در این سایت آموزش داده شده که شامل VCP که مهندس نصیری آموزش دادن VDI Horizon و NSX و Emc Storage و Cloud هست که من تدریس کردم که تمامی اینها در کنار هم یک دیتا سنتر نرم افزاری رو راه میندازه..خیلی درآمد زا هست و قبل از ورود به محیط کار باید آموزش ببینید مباحث مربوط به Cisco و Design باید جدا آموزش ببینید به نظر شخص من میشه هر دوره ای رو پشت سر هم گذروند و شما وقتی دوره CCNA به اتمام میرسه میتوانید دوره CCNP رو بلافاصله بگذرونید اما تجربه کاری بر میگرده به اینکه میخواید از اطلاعاتتون در چه سازمان و چه سطحی استفاده کنید شاید افرادی باشند حتی با داشتن دوره CCIE نتوانند نیاز های یک سازمان رو رفع کنند و سالها تجربه نیاز داشته باشند یا بلعکس ...
********************************
دوره های DataCenter که مربوط به Cisco هست سخت افزاری هست؟ CCNA DataCenter ,CCNP DataCenter این دوره ها که ظاهرا برگذار میشه.چطور میگید جایی ندیدید سخت افزاری کار کنند؟مگه اینا سخت افزار دیتا سنتر نیست؟ توصیه ی شما به متخصصان شبکه هست یا افرادی هم که در ابتدای راه هستند رو هم شامل میشه ؟
****************************
دوره های DataCenter که مربوط به Cisco هست سخت افزاری هست؟ CCNA DataCenter ,CCNP DataCenter این دوره ها که ظاهرا برگذار میشه.چطور میگید جایی ندیدید سخت افزاری کار کنند؟مگه اینا سخت افزار دیتا سنتر نیست؟ توصیه ی شما به متخصصان شبکه هست یا افرادی هم که در ابتدای راه هستند رو هم شامل میشه ؟
قابلیتی است در سوییچ های سیسکو جهت بلاک کردن rogue dhcp سرورها
rogue dhcp سرورها به dhcp سرورهایی میگن که به صورت خواسته یا ناخواسته در شبکه راه اندازی میشن و موجل مختل شدن فعالیت شبکه می شن.
این قابلیت در سوییچ های سیسکو بدین صورته که شما اون اینترفیسی از سوییچ رو که trust dhcp یا dhcp مورد اعتماد به اون اتصال داره را به عنوان snooping trust و ما بقی اینترفیس ها رو به عنوان untrust معرفی کنید با این تنظیم سیسکو هرترافیک dhcp که از پورت های untrusted دریافت کند را drop می کند و فقط به ترافیک dhcp از پورت های trust را کاری ندارد
در شبکه های Wlan (یعنی شبکه های بیسیم) در مورد توپولوژی های مبتنی بر وجود اکسس پوینت نظیر BSS و EBSS برای اجتناب از تصادم الگوریتمی موسوم به CSMA/CA اجرا میشه که بخشی از اون CTS و RTS هستند. در واقع RTS یا Request To Send تقاضای یک ماشین را برای ارسال فریم به اکسس پوینت اعلام میکنه و CTS یا به اصطلاح Clear To Send زمانی به از طرف اکسس پوینت به متقاضی ارسال فریم داده میشه که ماشین گیرنده بسته آمادگی دریافت فریم ماشین فرستنده رو داشته باشه و ثانیا اکسس سایر ماشین های خارج ار حوزه فرکانسی ماشی فرستنده در حال ارسال پیام نباشند. یه جورایی یعنی شرایط بدون نویز پیش بیاد.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیانثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
من بارها در مواجه شدن با مشکلات نرم افزاری ، سخت افزاری ، شبکه ، اینترنت به مسائلی برخوردم که پس از جستجو و تلاش زیاد به جواب رسیدم ، حال می خواهم برای کمک و دیگران نشر دهم . امیدوارم مفید واقع شود اکثر مطالب برگرفته از سایت itpro است